Можеш да закриеш своя GoalingBreak акаунт по всяко време, сам, без да питаш никого. Ето как и какво се случва с твоите данни.
Отвори приложението → Профил → „Изтриване на моя акаунт“, след което потвърди.
Влез в акаунта си и отвори страницата на акаунта: бутонът е най-отдолу. Моят акаунт
Имейл и парола · потребителското име и тези, използвани преди · име, биография, профилна снимка и любим отбор · връзката с Apple (отменена и в Apple) и с Telegram · текстови и гласови съобщения от вашите публикации и коментари · кого следвате и кой ви следва, блокирания, реакции и запазени публикации · известия, push абонаменти и свързани телефони · всички отворени сесии · ако сте партньор, PayPal имейл и данни за плащане (IBAN, портфейл).
Остават само числа, които вече не ви идентифицират: точки, класации, статистики. Ако сте партньор, за счетоводни и данъчни задължения (обикновено 6 години) остават натрупаните комисиони и получените плащания със суми, дати и референция на транзакцията, без вашите данни за контакт или плащане. Резервните копия се изтриват според техния технически график.
Пиши ни от адрес, който можем да свържем с твоя акаунт, и ние ще се погрижим за това в рамките на 30 дни. info@goalingbreak.com