Saad oma GoalingBreaki konto sulgeda millal iganes soovid, iseseisvalt, ilma kelleltki küsimata. Siin on, kuidas ja mis sinu andmetega juhtub.
Ava rakendus → Profiil → «Kustuta minu konto» ja kinnita.
Logi oma kontole sisse ja ava konto leht: nupp on allosas. Minu konto
E-post ja parool · kasutajanimi ja varem kasutatud nimed · nimi, biograafia, profiilifoto ja lemmikmeeskond · link Apple'iga (tühistatud ka Apple'is) ja Telegramiga · sinu postituste ja kommentaaride tekst ja häälsõnumid · jälgitavad ja jälgijad, blokeeringud, reaktsioonid ja salvestatud postitused · teavitused, push-tellimused ja lingitud telefonid · kõik avatud sessioonid · kui oled partner, siis PayPal'i e-post ja makseandmed (IBAN, rahakott).
Alles jäävad ainult numbrid, mis sind enam ei identifitseeri: punktid, edetabelid, statistika. Kui oled partner, jäävad raamatupidamis- ja maksukohustuste täitmiseks (tavaliselt 6 aastat) alles teenitud komisjonitasud ja saadud maksed koos summade, kuupäevade ja tehinguviidetega, ilma sinu kontakt- või makseandmeteta. Varukoopiad kustutatakse nende tehnilise ajakava kohaselt.
Kirjuta meile aadressilt, mille saame sinu kontoga seostada, ja me tegeleme sellega 30 päeva jooksul. info@goalingbreak.com