אתה יכול לסגור את חשבון GoalingBreak שלך מתי שתרצה, בעצמך, בלי לבקש מאף אחד. הנה איך, ומה קורה לנתונים שלך.
פתח את האפליקציה ← פרופיל ← «מחק את חשבוני», ואז אשר.
היכנס לחשבונך ופתח את דף החשבון: הכפתור נמצא בתחתית. החשבון שלי
אימייל וסיסמה · שם המשתמש והשמות הקודמים שבהם השתמשת · שם, ביוגרפיה, תמונת פרופיל וקבוצה אהובה · הקישור לאפל (מבוטל גם באפל) ולטלגרם · הודעות טקסט וקוליות של הפוסטים והתגובות שלך · מי שאתה עוקב אחריו ומי שעוקב אחריך, חסימות, תגובות ופוסטים שמורים · התראות, הרשמות לדחיפה וטלפונים מקושרים · כל הסשנים הפתוחים · אם אתה שותף, אימייל PayPal ופרטי תשלום (IBAN, ארנק).
נשארים רק מספרים שאינם מזהים אותך עוד: נקודות, טבלאות, סטטיסטיקות. אם אתה שותף, נשארים, לצורך חובות חשבונאיים ופיסקליים (בדרך כלל 6 שנים), העמלות שנצברו והתשלומים שהתקבלו עם סכומים, תאריכים והפניית עסקה, ללא פרטי הקשר או התשלום שלך. עותקי גיבוי נמחקים בלוחות הזמנים הטכניים שלהם.
כתוב לנו מכתובת שנוכל להתאים לחשבונך ואנו נטפל בזה תוך 30 יום. info@goalingbreak.com