GoalingBreak hesabınızı istediğiniz zaman, tek başınıza, kimseye sormadan kapatabilirsiniz. İşte nasıl ve verilerinize ne olduğu.
Uygulamayı açın → Profil → «Hesabımı sil», ardından onaylayın.
Hesabınıza giriş yapın ve Hesap sayfasını açın: düğme en altta. Hesabım
E-posta ve şifre · kullanıcı adınız ve daha önce kullandıklarınız · ad, biyografi, profil fotoğrafı ve favori takım · Apple ile bağlantı (Apple'da da iptal edilir) ve Telegram ile bağlantı · gönderilerinizin ve yorumlarınızın metin ve sesli mesajları · takip ettikleriniz ve sizi takip edenler, engellemeler, tepkiler ve kaydedilen gönderiler · bildirimler, anlık bildirim abonelikleri ve bağlı telefonlar · tüm açık oturumlar · eğer ortaksanız, PayPal e-postası ve ödeme bilgileri (IBAN, cüzdan).
Sizi artık tanımlamayan sadece sayılar kalır: puanlar, liderlik tabloları, istatistikler. Eğer ortaksanız, muhasebe ve vergi yükümlülükleri (genellikle 6 yıl) için kazanılan komisyonlar ve alınan ödemeler, tutarlar, tarihler ve işlem referansı ile birlikte, iletişim veya ödeme bilgileriniz olmadan kalır. Yedek kopyalar kendi teknik sürelerinde silinir.
Hesabınızla eşleştirebileceğimiz bir adresten bize yazın, 30 gün içinde ilgileneceğiz. info@goalingbreak.com